Milyen borokhoz ajánlott a csavarzár használata?

Az emberek étkezési kultúrájához és szokásaihoz a borfogyasztás már évezredek óta hozzátartozik. Egy fontos eseményhez, vagy egy hétköznapi vacsorához egyaránt tökéletes választás egy üveg finom, minőségi bor. Régebben a borokat csak parafadugóval zárták le, ez azonban az utóbbi évtizedekben megváltozott. 

Valószínű mindannyian találkoztunk már azzal a helyzettel, hogy a parafadugó beletört az üvegbe, vagy nem volt nálunk dugóhúzó, vagy nem tudtuk lezárni rendesen a bort felnyitás után. Nem mindenki járkál dugóhúzóval a zsebében napjainkban, így a borosüveg csavarzáras megoldása nem csak praktikusabb, de sokkal egyszerűbb is minden borkedvelő számára. Egyetlen mozdulattal már bontható is a bor. Nem csak a borfogyasztók számára előnyösebb ezáltal kinyitni és tárolni egy üveggel, de a termelők részéről is költséghatékonyabb a csavarzáras megoldás. Olcsóbb a gyártása és megbízhatóan zárják a borokat, azonban palackos érlelésre nem alkalmas a borosüveg csavarzáras verziója, mert a bor nem kap levegőt lezárás után, ezért főként gyorsfogyasztásra, egynyári borokhoz ajánlják. Nem szükséges a borokat fektetve tárolni, ezáltal még a tárolása is egyszerűbb.

A csavarzáras típusú borosüvegek esztétikailag is szebbek lehetnek

 Itt csak a fantázia szab határt, mert számtalan lehetőségünk van a tökéletes küllem megalkotásához. A borosüveg csavarzár összhangban lehet az üveg oldalán lévő címke színével, ezen kívül logó és dombornyomtatásra is lehetőség van, amivel még inkább vonzóvá és egyedivé tehetjük számunkra a csavarzáras borokat. 

Ismerjük a mondást, “Sokszor az egyszerűbb a nagyszerűbb”, ez a borosüveg csavarzáras verziójára is tökéletesen érthető. 

Cégünk az egyetlen magyarországi forgalmazója a német Bramlage vállalat kiváló minőségű alumíniumból készült csavarzáras kupakoknak. Különböző típusok közül választhatunk, melynek megértésében szakmai tudással rendelkező kollégáink segítségükre lehetnek. A SARANEX típus alumínium csavarzáras, 23 színben raktárkészletről azonnal vihető, de korlátozottan nyomásálló. A PVC/PVDC MENTES zár nyomásálló, oxidáció ellen extra védelemmel, korlátozott színválasztékban raktárkészletről azonnal vihető. SARAN-TIN szintén extra védelemmel rendelkezik oxidáció ellen, ezen kívül nem nyomásálló és a raktárkészletről csak matt fekete színben elérhető. Az egyéb színek csak rendelésre készülnek, amelyek szállítási ideje nagyjából két hónap. DUPLA SARANEX nyomásálló, csak rendelésre készülnek az alapszínekből, melynek kiszállítása körülbelül 8 hét.

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  PVC kapszula a műanyagiparban: Alkalmazási területek és előnyök”

A www.lantoscapsule.hu oldalon pedig további részletes tájékoztatót találhat szolgáltatásainkról és elérhetőségünkről. Ne feledje, a megfelelő csavarzár megtalálása által még kelendőbbé teheti termékeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük