Tengerparti esküvő, az elérhető luxus

tengerparti esküvő

Minden kislány arról álmodik, hogy ő lesz a menyasszony egy tengerparti esküvő alkalmával, egy szép boltív előtt, a tenger morajlását hallgatva. Aztán jön a hétköznapok zűrzavara, és ez az egész feledésbe merül. Egyre távolabbinak tűnik a tengerparti esküvő, sőt, egyre többször érzi magát magányosnak az a menyasszony. Magyarországnak ugyanis nincs tengere jó ideje (remélem ezzel…

Minden kislány arról álmodik, hogy ő lesz a menyasszony egy tengerparti esküvő alkalmával, egy szép boltív előtt, a tenger morajlását hallgatva.

Aztán jön a hétköznapok zűrzavara, és ez az egész feledésbe merül. Egyre távolabbinak tűnik a tengerparti esküvő, sőt, egyre többször érzi magát magányosnak az a menyasszony.

Magyarországnak ugyanis nincs tengere jó ideje (remélem ezzel nem mondtam azért újat :)).

Valóban luxus a tengerpart esküvő?

A modern élet egyik nagy előnye, hogy megváltoztak a távolságok. Egyre messzebbre jutunk közel ugyanakkor erőfeszítéssel.

Míg nagyszüleink korában havonta volt egy út a tanyáról a faluközpontba, ahol megvásárolták a következő hónapra szükséges élelmiszereket, és elintézték a fontos ügyeket, addig ma ugyanarról a tanyáról napi több alkalommal is könnyedén eljutunk a boltba.

Ugyanez a helyzet a tengerparti esküvővel is. Ma eljutni például egy máltai tengerpartra nem nagy kihívás. Gyakorlatilag 20.000 Ft körüli összegből kijuthatunk a tengerparti esküvőnk helyszínére, és összességében sincsenek több milliós költségei egy ilyen kiruccanásnak.

Persze ha te luxusesküvőt szeretnél azzal sincs gond, ha megteheted, miért is ne?

Szóval most te jössz? Mesélj álmaid esküvőjéről 🙂

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  Különleges party kellékek legény- és lánybúcsúra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük