Programok esős időben? Bükfürdő mindenben segít

Bükfürdő esős időben sem hagyja cserben

2019. tavasza igazán szórakoztató, kiegyensúlyozott időjárással szolgált. Esőzés novemberi hangulattal és hideggel. Másnap napfelszíni állapotok és öngyulladásveszély még árnyékban is. Harmadnapra persze újabb lehűlés. Manapság nem árt, ha valaki a kiruccanás idejére bekészít egy B-tervet is, hogy a váratlanul megjelenő esős időben ne unatkozzon.

Bükfürdő rövid bemutatója

Bükfürdő remek szabadidős célpont, ha az ember nem teljesen bízik meg az időjárásban, hiszen ipari mennyiségű szabadidős aktivitás mellett esős időben sem fog unatkozni a környéken. Kiállítások, programok és remek gyógyászati lehetőségek várják a kikapcsolódni vágyókat.

Programok esős időben családoknak

Esős időben a családok számára tökéletes választás lehet a Napsugár játszópark, ahol minden generáció találhat magának szórakozási formát. Kisebb és nagyobb gyerekeknek két külön beltéri játszótér is rendelkezésére, a felnőttek pedig bowlingozhatnak, kávézhatnak, illetve élvezhetik a fitnessterem adta lehetőségeket.

Fürdők, fürdők

Ha valaki kiélvezte a fitnessterem adta lehetőségeket, passzívabb pihenésre vágyik vagy gyógyulni szeretne, Bükfürdő meg nem lepő módon kiváló fürdővel szolgálja ki az igényeket.

Bükfürdő gyógyvizéről híres, amely összetételének köszönhetően segít a mozgásszervi panaszokkal, vagy egyéb megbetegedésekkel küzdőknek. A gyógyvíz által kezelhető problémák listája nagyon hosszú, de azért szerepeljen itt néhány példa is:

  • műtétek utáni rehabilitáció,
  • lumbágó,
  • Bechterew-kór,
  • reuma,
  • köszvény,
  • gyulladások, fekélyek,
  • izületi gyulladások.

A gyógyulni, feltöltődni várók rengeteg kapcsolódó szolgáltatást és gyógykezelést igénybe vehetnek.

Egészségügy

A fürdők mellett természetesen más, egészségének hasznos szolgáltatást vehet igénybe Bükfürdőn. A településen remek egészségügyi, fogászati és wellnessközpontot találhat, de masszázsra is elmehet, illetve gyógyvízből készült készítményeket is vásárolhat.

Kulináris élmény

Ha már Bükfürdőn jár, ne felejtse el kipróbálni a helyi ízeket is! A pocsék időjárás okozta levertség legjobb ellenszere az evés-ivás, ebben pedig helyi vendéglők sokasága nyújt segítséget.

Konklúzió

Bükfürdőn milliónyi program, kultúrás érdekesség, túra- és szabadidős lehetőség várja a látogatókat. Ha viszont a szép idő éppen elkerüli, akkor se aggódjon! A település gyógyvize méltán híres, rengeteg egészségügyi panaszán segíthet, legyen szó mozgásszervezi vagy egyéb problémáról. Tökéletes célpont, ha pihenni, feltöltődni, gyógyulni szeretne.

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  Így érheted el, hogy kockahasad legyen!

[kép]

Formovie Black Friday - Akár 800 EUR kedvezmény

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük