Különleges party kellékek legény- és lánybúcsúra

a konfetti is party kellék

Nem is gondolnád milyen elvetemült party kellékek segíthetnek feldobni egy buli hangulatát. Persze extrém ötletekből nincs hiány, de azért érdemes ésszerű keretek között maradni. Party limuzin bérlés Mi is lenne annál stílusosabb, mint egy menő party limóval érkezz meg a bulira, rendezvényre. A limuzin előnye, hogy akár a szűkebb baráti társaságot is elszállíthatod, így igazán…

Party limuzin bérlés

Mi is lenne annál stílusosabb, mint egy menő party limóval érkezz meg a bulira, rendezvényre. A limuzin előnye, hogy akár a szűkebb baráti társaságot is elszállíthatod, így igazán egyedi hangulattal alapozod meg az összejövetelt.

Ne félj party limuzint bérelni hétköznap sem, valószínűleg ekkor sokkal kedvezőbb ajánlatot is fogsz kapni, mint a hétvégi zsongás kellős közepén.

Kiegészítők, jelvények

Főként legény- és lánybúcsúk alkalmával jellemző az hogy a résztvevők ki szeretnének emelkedni a társaságból.

Erre különféle pólók, kitűzők, szalagok, fejdíszek és ki tudja még milyen feltűnő ruhadarabok és kiegészítők is alkalmasak.

A lényeg hogy ne vidd túlzásba. Elegáns és vicces is lehetsz egyszerre, hiszen van aki a szolid bulit részesíti előnyben.

Persze ha te nem ilyen vagy, tegyél magadra kitűzőt, vigyél magaddal lufikat, és vegyél fel Lánybúcsúban vagyok feliratú pólót.

Oklevél

A legfontosabb a lánybúcsú esetében az elismerő oklevél. Népszerűek a fogadalmak, melyet érdemes felolvastatni a főszereplővel, de kitalálhatunk különleges Papucs esküt a leendő férj számára.

A lényeg hogy kellően ciki is legyen, meg egy jó emlék is maradjon utána.

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  A kinézet néha fontos- így jelenj meg egy üzleti fotózáson

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük