Immáron lehetőség van a kéthetes nyelvtanulásra külföldön!

A kéthetes nyelvtanulás lehetőséget nyújt azoknak a gyerekeknek, akik szeretnék valamilyen külföldi nyelv elsajátítását.  A kéthetes program évek óta egyre népszerűbb. Az Egyesült Királyságba, Írországba, Máltára, Németországba, Ausztriába vagy Franciaországba látogatók, számos nyelvtanulási módszerbe nyerhetnek betekintést a program keretein belül.

Ingyenes program!

Minden középiskolás gyermek számára nélkülözhetetlen a nyelvtanulás széleskörű tanulása. Ez főként azóta vált igazán fontossá, amióta kötelező jellegűvé vált az egy vagy két középfokú nyelvvizsga az egyetemi felvételi során. Az Európai Unió úgy döntött, hogy egy ingyenes program keretein belül segíti a diákok nyelv ismeretét a kéthetes nyelvtanulás során. A különböző iskolák saját maguk dönthetik el, melyik gyerek kaphat lehetőséget az utazásra.

A felnőttek számára pedig…

Remek oktató anyagjaink vannak, amelyeket üzleti, vállalati szinten biztosítunk. Hiszen nem mindegy az sem, hogy milyen értelemben fejlesztjük az angol nyelvtudásunkat. Haladnunk kell a korral, így a nyelviskola a felnőttek számára is lehetőséget biztosít a magabiztos idegen nyelv vagy akár több nyelv használatára.

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  Így érheted el, hogy kockahasad legyen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük