Ezekből a német használt autókból érdemes vásárolni

Némelyik német használt autó nem produkál a legjobb teljesítményt miután kicsit meghajtották őket. Éppen ezért sokan félve vásárolnak használtan autót. Viszont léteznek olyanok is, melyeket használtan és „agyonhasznált” verzióban is érdemes lehet beszerezni, ha esetleg nem az új árát szeretnénk kicsengetni.

Hiteles forrásból állítjuk, hogy

2018-ban és 2019-ben mintegy 9 millió műszaki tesztet hajtott végre a TÜV és partnerei Németországban. A statisztikai relevancia (nagy mintanagyság) miatt mindössze 237 jármű szerepel a legalacsonyabb és legtöbb hibával rendelkező járművek listáján. A várható élettartam növekedése miatt nem meglepő, hogy a prémium autók vezetik a listát, amelyeket jellemzően már öreg korukban visznek el a kereskedőhöz.

Ezek a legjobb használt autók évjáratuk szerint

Két- és háromévesek közül: a Mercedes-Benz GLC, a Mercedes-Benz SLC/SLK és a Porsche 911 biztonságos választás a három-négy éves gyerekek számára. A Mercedes-Benz B-osztály egy családi autó, melyben akár öt gyerek is elfér, a hátsó üléseken hárman. Az Audi Q5 kompakt SUV-k, amelyek nagyszerű választások azoknak a szülőknek is, akik kisméretű járműre vágynak, amelyen sok utas elfér. Az Audi Q3 és a Mercedes E-osztály Coupé kompakt luxusmodellek olyan prémium funkciókkal, mint a bőrborítás és az érintőképernyős szórakoztató rendszer.

4-5 évesek: Porsche 911, Opel Mokka, Audi TT, Mercedes-Benz B-osztály, Mercedes-Benz SLK, Audi Q5, BMW X1, és a Mercedes-Benz GLK.

Hat- és hétévesek: Porsche 911, Audi TT, Mercedes-Benz SLK, Mercedes-Benz B-osztály, Audi Q5, Audi A6/A7, Mercedes-Benz GLK, Porsche Cayenne

Nyolc- és kilencévesek: Porsche 911, Audi TT, BMW X1, Audi Q5, Mercedes-Benz E-osztály Coupé, Volkswagen Golf Plus, Honda CR-V, Audi A4/A5, Mazda3, Mercedes-Benz SLK
Tíz- és tizenegy évesek: Porsche 911, Audi TT, Volkswagen Golf Plus, Mercedes-Benz SLK, Volkswagen Eos, Mercedes-Benz A-osztály, Audi A4/A5, Volkswagen Tiguan

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  Fékrendszer javítás Suzuki alkatrészekkel

Rengetegen foglalkoznak ma már autókereskedéssel, éppen ezért nem meglepő, hogy talán Európa egyik legforgalmasabb autógyártó cégei Németországban is foglalkoznak használt autók továbbadásával. Cégalapítás Németországban a használtautókra támaszkodva, remek üzletet jelenthet sokak számára. Híresek, jól mennek, és nem utolsó sorban, precízen karbantartják autóikat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük