Alkuaréna – A tengerparti esküvő ára – Olcsón is megoldható!

tengerparti esküvő

Következő cikkünkben a tengerparti esküvő a téma, egy konkrét szolgáltató által nyújtott lehetőségekkel ismerkedhetsz meg. Mit szólnál egy felejthetetlen romantikus esküvőhöz egy gyönyörű máltai tengerparton?

Tengerparti esküvő árak

Természetesen most az járhat a fejedben, hogy horribilis pluszköltséggel jár egy ilyen különleges helyszínen összeházasodni. Valójában nem! A Vintage Wedding Planner árai barátságosak hazai viszonylatban is. A három speciális esküvői csomagjuk ára a következő:

  • Only Beach csomag: 890 euró
  • Creative csomag: 1190 euró
  • Wonderful csomag: 1490 euró

Természetesen egyedi csomag is kérhető. Az esküvőszervező teljes árlistáját itt tekintheted meg.

Szolgáltatások

A Vintage Wedding Planner a máltai tengerparti esküvő vonalra specializálódott, de természetesen hazai esküvőkön is jelen van a megbízható, válogatott szolgáltatókkal közreműködő cég. Máltán egy komplett csapat dolgozik, ráadásul a cég nem csak a szertartás, hanem a nászút lebonyolításában is szerepet tud vállalni.

Legyen szó fotózásról, dekorációról, fodrászról vagy sminkesről, a csapat minden feladatra fel van készülve. Továbbá a vállalkozás tulajdonosa, Pandula Judit nem esküvőszervezőként, hanem hivatalos szertartásvezetőként is jelen tud lenni a Nagy Napon. 

Judit jelszava a közreműködés, minden fontos döntést – amiből elhiheted, rengeteg van 😉 – a házaspárral közösen hoznak meg.

Miért érdemes egy esküvőszervező mellett dönteni?

A Nagy Nap megszervezése rengeteg lépésből áll. A vendéglista és az időpont vagy a helyszín kiválasztása még megoldható, azonban össze kell állítani a forgatókönyvet, egyeztetni kell a szolgáltatókkal, felmérni az áraikat, és még a rendezvényt is le kell vezényelni. És a ruhák, a smink, a fodrász, a menü… és a költségterv?

A Nagy Nap megszervezése rengeteg lépésből áll. A vendéglista és az időpont vagy a helyszín kiválasztása még talán megoldható, azonban össze kell állítani a forgatókönyvet, egyeztetni kell a szolgáltatókkal, felmérni az áraikat, és még a rendezvényt is le kell vezényelni. És a ruhák, a smink, a fodrász, a menü, meghívó? A dekorációról se feledkezz meg!

Minden pici részletre odafigyelni, a legjobb megoldást megtalálni, illetve lekezelni a váratlan helyzeteket stresszes, hatalmas felelősséggel járó feladat. Tapasztalat nélkül meg aztán pláne durva kihívás.

Egy esküvőszervező azonban segít, és időt, energiát spórolhatsz sokkal kevesebb teher mellett. Elvégre is az esküvő a boldogságról szól, nem igaz?

Miért dönts a tengerparti esküvő mellett?

  • Festői helyszín,
  • …összekapcsolható a nászúttal,
  • plusz öröm lesz visszanézni a Nagy Napról készült képeket,
  • ráadásul Máltán például nem is drága,
  • és legalább biztosan kényelmes lesz egy könnyebb, lengébb esküvői ruha is a Nagy Napon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük