A kinézet néha fontos- így jelenj meg egy üzleti fotózáson

A megjelenés minden élethelyzetben fontos. Főként akkor, hogyha egy számunkra különleges eseményre készülünk. Kinézetünk valójában egy kommunikációs eszköz, amely tudat alatt sok mindent elárul rólunk. Egy üzleti fotózás alkalmával az sem mindegy tehát, hogyan mutatunk a fotón. Nézzünk pár érdekes, ámbár mégis egyszerű példát, amely jól jöhet, ha üzleti fotózásra készülünk.

Megjelenés az öltözködésben- az üzleti fotózás alkalmával

Nyugalom nem a tipikus március 15.-ei műsorra kell itt gondolni, nyugodtan elhagyhatjuk a tipikus fekete-fehér kombót.  A divatvilág manapság rengeteg színt tekint „hivatalos” színnek, melyeket nyugodtan alkalmazhatunk is. A szürke unalmasnak tűnhet, de egy öltöny, vagy kosztüm, párosítva fehér, vagy tört fehér inggel, igazán feldobhatja üzleti külsőnket. Ugyanez elmondható egyébként a sötétkék öltönyről, vagy kosztümről. Egyébként választhatunk, teljesen fekete, vagy éppen teljesen fehér szettet is. A lényeg viszont, hogy olyan színeket érdemes kombinálni, melyek az eleganciát hangsúlyozzák az üzleti fotózás alkalmával.

Megjelenés a hajviseletben

A hölgyek bátran viseljenek kontyot vagy lófarkat. A lényeg, hogy a haj, ne takarja el az arcot. Egy üzleti képen fontos, hogy látszódjon az arcunk, ezt egyébként megtehetjük hátra tűzött, mégis kiengedett hajviselettel is.  A férfiak ebből szempontból, talán könnyebb helyzetben vannak. Nekik egy aprócska igazítás, vágással vagy zselével, teljesen megfelelőnek bizonyulnak.

Megjelenés a sminkelésben-az üzleti fotózás alkalmával

Léteznek olyan fotózások, ahol segítenek kiegészíteni a sminkedet, általában a fényviszonyok miatt. Az otthon elkészített sminkelésben viszont fontos figyelnünk a smink mennyiségére. Nem árt ügyelni arra, hogy ne legyen túl erős, vagy túlságosan kirívó. Egy hivatalos képen, mutatkozzunk szolidnak, és kifinomultnak.

Apropó, lehet hogy ez is érdekelhet  Tényleg helytakarékos a Konmari zokni hajtogatás?
Postit, jelölőcsík, jegyzettömb, irodai kiegészítők

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük